Ford Lease

De voordelen van een Ford Mondeo lease

Steeds meer mensen kiezen ervoor geen nieuwe auto aan te schaffen, maar deze wagen te leasen. Het leasen van een auto brengt diverse voordelen met zich mee, die we graag in dit artikel beschrijven. Wil je een Ford Mondeo aanschaffen en twijfel je of het leasen van een auto iets voor jou is? Gebruik dan de informatie in dit artikel om te bepalen of jij jouw Ford Mondeo wil leasen of deze auto toch liever koopt.

 

Voordeel #1: je hoeft geen grote investering te doen

Lease je een auto, dan betaal je deze wagen maandelijks af. Dit betekent dat je geen grote investering hoeft te doen uit eigen portemonnee of geld moet lenen voor een Ford Mondeo, maar de kosten van de auto spreidt. Bij de leaseprijs die je maandelijks betaalt zitten overigens alle kosten van de wagen, zoals de afschrijving, vervangend vervoer, de verzekering, het onderhoud, de banden en eventuele reparaties aan de auto. Het enige wat je zelf nog moet betalen, is de brandstof.

 

Voordeel #2: je kunt gemakkelijk overstappen naar een nieuwe auto

Koop je een auto en wil je een nieuwe wagen rijden, dan moet je jouw auto maar zien te verkopen. Lease je een auto, dan hoef je je hier geen zorgen om te maken. Wil je van jouw Ford Mondeo na een tijdje overstappen naar een andere auto, dan haal je gewoon een andere wagen op bij de leasemaatschappij.

 

Voordeel #3: je hebt nooit een restschuld of aanbetaling

Lease je een auto, dan heb je nooit een restschuld en hoef je ook nooit geld aan te betalen. Vind je het niet prettig om schulden op jouw naam te zetten en heb je niet genoeg geld op zak voor een grote aanbetaling, dan is het leasen van een auto zeker iets voor jou.